Autocolant de perete "Metru pentru copii - Univers" 130x83cm

Neevaluat

Un metru pentru copii cu tematica Spatiului nu trebuie sa lipseasca in camera unui mic aventurier, fie el fata sau baiat.

80 lei
Disponibilitate: Skladom - ihneď k odoslaniu
Opțiuni de transport
Autocolant de perete "Metru pentru copii - Univers" 130x83cm
Neevaluat
Avantajele competitive ale magazinului electronic PIPPER. Expediem in 24 de ore. Peste 1000 de produse în stoc. Peste 50000 de clienți mulțumiți. Transport gratuit de la 250 lei. 30 de zile pentru returnarea bunurilor.

Descriere detaliată a produsului

Autocolantul constă dintr-un metrou, care pentru o lipire mai bună este format din 2 părți, o rachetă mare, o planetă, un astronaut, o rachetă mică și un OZN. Este completat de stele și comete. Fiecare autocolant este lipit separat. Se lipește ca un autocolant obișnuit. Este lavabila cu apa.

Autocolantul este interesant pentru design, deoarece designul său este un desen pictat manual.

Interval de metrou: 60-180 cm

Dimensiune pachet: 70x50cm

Designul final și dimensiunea autocolantului depinde de dvs. Puteți să-l lipiți conform șablonului (130x83cm), după propria imaginație sau să lipiți părțile individuale în locuri diferite.

Material: PVC

Autocolantul se ține cel mai bine pe o suprafață netedă, cum ar fi mobila, dar poate fi, de asemenea, lipit de un perete cu o tencuială de grosime medie care nu se dezlipește sau nu cade.

Info - ako lepiť samolepky RO tyrkys

Parametri suplimentari

Categorie: Autocolant de perete pentru copii
Garanţie: 2 ani