Autocolant de perete "Metru pentru copii - Rachetă" 129x38 cm

Autocolantul de metrou pentru bebeluși este folosit nu numai pentru a decora camera, ci și pentru a înregistra creșterea copilului dumneavoastră, astfel încât să vadă cât de repede crește.

Stocul pentru acest articol a fost epuizat…
65 lei
Disponibilitate: Momentan nu este disponibil
Opțiuni de transport
Autocolant de perete "Metru pentru copii - Rachetă" 129x38 cm
Avantajele competitive ale magazinului electronic PIPPER. Expediem in 24 de ore. Peste 1000 de produse în stoc. Peste 50000 de clienți mulțumiți. Transport gratuit de la 250 lei. 30 de zile pentru returnarea bunurilor.

Descriere detaliată a produsului

Autocolantul este format dintr-un metrou (gama 70 - 170 cm) in forma de racheta si autocolante suplimentare (stele, planeta, nava spatiala). Fiecare autocolant este lipit separat. Se lipește ca un autocolant obișnuit. Este lavabila cu apa.

Gama metrou: 70 - 170 cm

Dimensiune pachet: 50 x 70 cm

Designul final și dimensiunea autocolantului depinde de dvs. Îl puteți lipi conform șablonului (129,8 x 38,4 cm), după propria imaginație sau lipiți părțile individuale în locuri diferite.

Material: PVC

Autocolantul se ține cel mai bine pe o suprafață netedă, cum ar fi mobilierul, dar poate fi și lipit de un perete cu o tencuială de grosime medie care nu se dezlipește sau nu cade.

Info - ako lepiť samolepky RO tyrkys

Parametri suplimentari

Categorie: Autocolante de perete
Garanţie: 2 ani
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: