ACȚIUNE! Alege trei autocolante marcate (2+1) și îl primești automat pe cel mai ieftin GRATUIT de la noi!

Ce nu trebuie să lipsească la nicio sărbătoare: alegeți decorațiuni

Cu toții iubim sărbătorile cu dispoziție bună, oameni minunați și, bineînțeles, cu decorațiuni frumoase. Nici o petrecere nu poate face fără accesorii, baloanele sunt decorul nemuritor.

GettyImages-90339990-586b54d73df78ce2c33d2deb

Știați că și baloanele sunt supuse tendințelor? Dacă intenționați o sărbătoare, nu uitați să citiți mai departe. Vă aducem sfaturi cu privire la ce baloane alegeți pentru un anumit tip de petrecere. Și putem începe să sărbătorim!

 

Petrecerea copiilor trebuie să fie plină de baloane

Decorațiunile de petrecere la petrecerea aniversară a copiilor nu trebuie ratate. În copilărie la sărbători, ne-am bucurat cu toții de cele mai multe baloane. Le-am aruncat ca niște bile, am încercat să le spargem și, când au fost umplute cu heliu, toată lumea a vrut să încerce vocea subțire, condusă de petrecerea de ziua de naștere. Baloanele aparțin, de asemenea, petrecerii copiilor de astăzi.

Când organizați o sărbătoare, alegeți mai întâi o temă și apoi alegeți o temă cu baloane. Astăzi, nu trebuie să alegeți doar culoarea. Oferim baloane în formă de mașină de curse sau „Mickey Mouse”. Apoi, puteți asorta și decorarea mesei pentru petrecerea de ziua de naștere cu subiectul.

Mickey Mouse

 

 

Sărbătoriți sosirea bebelușului cu baloane roz sau albastre

Un duș pentru bebeluși sau o sărbătoare care întâmpină sosirea unui bebeluș nu mai este posibilă fără baloane. Dacă organizați o astfel de petrecere și căutați decorațiuni elegante pentru a sărbători, alegeți un set de baloane concepute pentru a sărbători nașterea unui copil. În plus, baloanele din folie de aluminiu de înaltă calitate vor rezista mult timp și vă vor aminti de sentimentele plăcute de la sărbătoare atât de mult timp.

Snímka obrazovky 2021-07-27 o 13.48.03

 

Sărbătoare elegantă pentru un adult

Decorațiunile de lux pentru a sărbători pot fi, de asemenea, baloane. Astăzi, oferta este cu adevărat mare și baloanele care creează inscripția „La mulți ani” au devenit un motiv popular pentru o petrecere de ziua de naștere pentru un adult. Baloanele mari, care pot avea o înălțime de până la jumătate de metru, sunt un element foto popular la sărbători.

Nápis Happy Birthday

Petrecerea de ziua de naștere se va bucura și de baloane în formă de numere, din care poți extrage vârsta sărbătorită. Astfel de baloane nu sunt potrivite doar pentru a sărbători o aniversare rotundă. Puteți avea o petrecere mare pentru orice aniversare.

Snímka obrazovky 2021-07-27 o 13.56.22