ACȚIUNE! Alege trei autocolante marcate (2+1) și îl primești automat pe cel mai ieftin GRATUIT de la noi!

Cum să mobilezi o cameră pentru copii: Autocolante de perete

Toți părinții se confruntă cu aceeași dilemă atunci când mobilează o cameră pentru copii - cum să transforme o cameră într-un spațiu ideal pentru copiii lor?

Cel mai important lucru este să urmezi principiul celor trei zone.

Fiecare cameră pentru copii ar trebui să aibă o zonă de dormit, alta pentru distracție și ultima pentru creativitate sau educație. Spațiul ar trebui să dea o impresie jucăușă și stimulantă, care să stimuleze imaginația copiilor.

Zvieratká s balónmi 2 - úvod

Pentru a face camera mai confortabilă, puteți folosi autocolante de perete. Aceste știu cum să adauge un stil minunat spațiului și să transforme o cameră plictisitoare și monotonă într-un adevărat colț pentru copii.

Amintiți-vă ce cameră ați avut dvs. Mobilier într-o  singură culoare, covor. Doar cearșafurile pentru plapumă și pernă au fost colorate.

Astăzi, există multe posibilități de a transforma o cameră într-un vis al copilului. Autocolantele de perete sunt un element de design simplu, care va lumina și împrospăta o cameră. Cum să vă alegeți?

Cel mai bine este să vă ascultați copilul și să o adaptați la gustul acestuia. Lăsați-i să își aleagă tematica singuri. Camera copiilor ar trebui să fie în primul rând un loc în care se simt în siguranță, unde se simt bine și unde le place să se întoarcă.

 

Cameră pentru fetiță

 

Autocolantele de perete pentru copii oferă o mare varietate unde puteți fi cu adevărat creativ. Dacă alegeți autocolante de perete pentru fetițe, încercați mai întâi să vă alegeți o temă. Autocolantele de perete pentru fetițe pot reprezenta diferite eroine din basme,  motive și peisaje din natură precum și un copac cu fotografii pe perete sau autocolante de perete care seamănă cu flori.

Princezny a jednorožce - úvod 2

Motivul acestor decorațiuni ar trebui să îi placă fiicei dvs. Paleta de culori poate fi aleasă după placul fiecărui părinte sau copil. După ce a deschis ușa camerei sale, fiica dvs. s-ar putea regăsi sub un cer plin de stele sau într-o pădure plină de animale.

Dacă pereții dvs. sunt vopsiți în alb, puteți folosi autocolante decorative de perete mai vesele și mai colorate. Dacă pereții sunt mai închiși la culoare, vă recomandăm să alegeți mai degrabă o singură culoare.

Autocolantele de perete vă pot ajuta să creați zone diferite într-o cameră. De exemplu, dacă lipiți un copac cu fotografii pe peretele din spatele patului, fiica dvs. va adormi cu fotografiile ei preferate.

 

Cameră pentru băiețel

 

Un autocolant de perete cu un super-erou este ceva care îi excită cel mai des pe băieți. Și camera unui băiat puteți transforma în regatul lui personal. Autocolantele de perete pentru băieți pot fi la fel de creative ca și cele pentru fetițe.

pastedGraphic_2.png

După ce se termină cu decorarea camerei, copii se pot regăsi în munți, printre copaci, dinozauri sau lângă focul de tabără. Foarte populare sunt autocolante pe perete pentru copii  cu animale, copaci sau mașini, bărci și avioane.

Chiar și la crearea unei camere pentru băiat, rețineți zonele și împărțirea spațiului. Puteți decora zona de joacă cu diferiți eroi din basme. Alegeți un autocolant de perete în formă de stea pentru pat și potriviți totul să fie frumos.

 

Camera comună

 

Autocolantele de perete din camera copiilor pentru doi copii sunt un ajutor excelent pentru împărțirea spațiului. Deși există multe avantaje în a împărtăși o cameră, fiecare copil are nevoie de un spațiu doar pentru el însuși.

În acest sens, autocolantele de perete care îmbunătățesc personalitatea copilului vă pot ajuta. Pot împărți spațiul pentru fetițe și băieți. De exemplu, baloane roz la biroul de scris al fiicei dvs. și baloane albastre în spatele patului în care doarme fiul dvs.

Întregul spațiu poate conecta autocolantu tip metru pentru copii, ceea ce ambii locuitori ai camerei vor folosi în mod egal. Metrul de perete pentru copii poate fi o distracție și joacă pentru copii dvs. Copiilor le place să vadă cât de repede cresc.

Un autocolant metru pe perete pentru copii este un decor potrivit și pentru o altă parte a apartamentului, de exemplu lipit pe peretele din hol.

6

Haideți să începem!

 

Astfel  de autocolante vor atrage copiii mai mici, plini de idei și jocuri. Cu toate acestea, puteți amenaja și camera copilului mai mare cu diferite autocolante. Pentru ei pot fi folosite autocolante cu inscripții. 

Acestea sunt autocolante de perete moderne care vă vor ajuta și copiii mai mari să se identifice cu spațiul  și camera lor. La urma urmei, cel mai important lucru este că toți ne simțim bine și în siguranță în dormitorul nostru.

Obrázok PNG