Jucării educative pentru copii - Ce este mai exact?

Copilăria este plină de cunoștințe și învățare. Cu fiecare joc și distracție, copilul tău poate învăța ceva nou. În același timp, își poate dezvolta abilitățile și așa-numitele abilități motorii fine. La orice vârstă, este important să vă încurajați copilul să rămână curios. Pentru ca jocurile să fie stimulante, este necesar să le adaptăm la vârsta copilului.

Jucăriile educaționale sunt un ajutor excelent pentru stimularea copilăriei. Acestea sunt jucării pe care copiii le predau în mod ludic și le susțin gândirea și creativitatea. Există un număr foarte mare dintre ele, indiferent dacă alegeți truse, puzzle-uri sau puzzle-uri.

Toate aceste jucării creative au o influență excelentă asupra dezvoltării creierului copiilor și a proceselor de gândire. În același timp, copiii își practică degetele și prinderea palmei. De la o vârstă fragedă, este necesar să stimulați copiii mental și fizic. Dar nu este uimitor că poți învăța și prin joc?

Nu este important să le împărțiți în jucării pentru băieți și jucării pentru fete. Mai degrabă, concentrați-vă pe nivelul de dezvoltare sau vârstă al copilului dumneavoastră.

 

Diverse forme și materiale

Cei mai mici copii și, prin urmare, bebelușii, vor fi interesați de jucării de diferite culori, forme, dar și materiale. Este important să existe diferențe vizibile mai mari între ele. Chiar și un bebeluș de o lună poate învăța prima prindere în acest fel și este ușor atras de culoarea foșnetă sau puternică.

Copiii mai mari, deja în 6 sau 7 luni, pot gestiona inserarea formelor în găuri pregătite de aceeași dimensiune cu îndrumarea părinților lor. Dezvoltă gândirea bine, dar și abilitățile motorii fine.

drevená vkladačka

 

Jocuri educative pentru copiii mai mari

Cu jucăriile creative, copiii tăi se pot distra la orice vârstă. Selecția lor trebuie doar ajustată. Orice vrei să-i înveți pe copii, poți face într-un mod jucăuș.

Copiii mai mari care abia încep să vorbească se vor bucura cu siguranță de literele din lemn ale alfabetului. Datorită acestei jucării, este mai ușor să înveți litere, cuvinte ulterioare și apoi elementele de bază ale gramaticii. Va funcționa și cu cifre. Cu semne de circulație din lemn, ei pot învăța elementele de bază ale traficului rutier și pot ști exact când să intre într-o trecere de pietoni.

D387EF5A-C24D-46CB-9BD1-648AC0F1CA34 - kópia