ACȚIUNE! Alege trei autocolante marcate (2+1) și îl primești automat pe cel mai ieftin GRATUIT de la noi!

Pictura pe numere - cum se face?

 

 

 

3469FD3D-FE4C-450F-9539-E157FAB13BB7 - kópia

 

 

 

Creați-vă propriile opere de artă care arată ca un adevărat pictor și încercați să pictați cu cifre. Este o activitate excelentă de relaxare pentru cei care vor să-și petreacă timpul în mod creativ. Este, de asemenea, o activitate minunată pentru cei mici.

Puteți alege dintr-o gamă largă de motive de diferite dificultăți. Alegeți doar imaginea care vă place și cu fiecare set primiți o pânză preimprimată cu numere, vopsele acrilice de care veți avea nevoie, perii în 3 dimensiuni diferite, un șablon color și cârlige pentru agățarea imaginii.

Sunteți tentați să pictați cu cifre pe pânză, dar nu puteți alege un motiv sau cum să începeți? Vă voi sfătui cum să o faceți.

Snímka obrazovky 2021-03-10 o 20.47.47

 

Complexitatea imaginii

Când începeți o nouă activitate, trebuie întotdeauna să începeți de la cel mai simplu. Acest lucru este adevărat chiar dacă doriți să încercați să pictați cu numere pe pânză. Un pescaj greu te poate descuraja. Puteți alege dintr-un nivel mai scăzut de dificultate și apoi continuați.

  • Începători: Aceasta include picturi pe care pictați zone rotunjite mai mari. Există mai puține numere pe pânză, deci nici măcar nu aveți nevoie de atâtea culori. Este începutul perfect pentru toți cei care au pictat ultima dată cu o pensulă la clasa de artă. În plus, aceste motive simple sunt ideale și pentru copii.
  • Avansat: Originalul este mai complex, cutiile sunt mai mici, cu margini ascuțite. Ideal pentru cei care nu sunt străini de pictură.
  • Experți: O astfel de pictură poate fi făcută de aceia dintre voi care au fost prinși pictând după cifre și care doresc să încerce ceva mai complicat.
  • Super experți: Numai maeștrii adevărați ar trebui să îndrăznească să picteze astfel de imagini. Casetele numerice de pe aceste șabloane sunt mici și culorile se schimbă adesea. De asemenea, îți poți dezlănțui imaginația și imita diverse detalii în funcție de imaginația ta.

Puteți alege dintr-o gamă largă de picturi pentru a vă potrivi interiorului. În oferta noastră veți găsi motive colorate pentru animale, diverse peisaje, supereroi celebri și personalități celebre, flori, orașe abstracte colorate și multe altele. Pentru început, vă recomandăm unul dintre motivele colorate pentru animale. Mai târziu, puteți trece la imagini mai realiste cu peisaje și flori.

De asemenea, puteți alege o imagine cu sau fără cadru interior. Pozele cu rama sunt ambalate într-o cutie frumoasă, deci sunt ideale și ca cadou pentru cei dragi.

 

Cum să începi să pictezi?

Obțineți tot ce aveți nevoie în pachet, pregătiți doar un pahar cu apă și o cârpă pentru a șterge peria. Vopselele acrilice din pachet sunt solubile în apă, deci, dacă este necesar, puteți dilua cu ușurință vopselele adăugând câteva picături de apă pentru a le face să funcționeze mai bine. Folosesc pentru aceasta o mică paletă, în care iau o cantitate mică de vopsea, adaug câteva picături de apă și amestec.

IMG_8396

Ce procedură alegeți depinde de dvs. Puteți vopsi în ordine numerică (începând cu 1, vopsind toate plăcile cu 1, apoi 2 etc.) sau puteți vopsi alternând culorile, dar aici vă recomandăm să începeți în colțul din stânga sus și să continuați la dreapta sau în jos pentru a nu pata sau suprimă culorile mâinilor. Desigur, cei stângi încep din colțul din dreapta sus :)

De asemenea, puteți utiliza o combinație a procedurilor de mai sus, și eu folosesc această tehnică. Împart imaginar pânza în pătrate. Încep să pictez în colțul din stânga sus, în acest pătrat pictez toate piesele într-o singură culoare, apoi trec la alte culori. Dacă am vopsit un pătrat întreg, trec la dreapta la următorul. Această tehnică mi se potrivește, deoarece pot vedea cel mai bine progresul cu ea.

Vopselele acrilice se usucă relativ repede, dar încă nu ating suprafața vopsită timp de câteva ore.

884C4F41-8878-4CDE-8971-D303BC501F67

Sfat pentru pictorii experimentați: Dacă aveți experiență cu culorile, vă puteți amesteca propriile nuanțe din culorile atașate, puteți adăuga diferite detalii și structuri. Lasă-ți imaginația să se agite și să-ți picteze piesa unică.

 

Experienta mea: 

Dacă se întâmplă să rulați vopseaua în spatele liniei, pur și simplu ștergeți-o cu o cârpă și vopsiți-o cu culoarea potrivită, avantajul acrilicului este că este relativ ușor de vopsit după uscare.

Nu lăsați recipientele de vopsea deschise inutil de mult timp în timpul vopsirii. Culorile vor începe să se îngroașe, pe care le puteți rezolva adăugând apă. De asemenea, spălați periile în apă continuu și când schimbați culorile și periile, dacă acrilul de pe ele se usucă complet, va fi dificil să coborâți. Vopseaua acrilică uscată este ca cauciucul.

 

Îmi încrucișez degetele pentru tine!

Mishell